HTML

A Tabáni Spartacus szurkolói blogja

Eredmények, képek, videók, sztorik a Tabáni Spartacus Labdarúgó Utánpótlás Szakosztály korosztályos csapatainak életéből.

Pályáról pályára

Szavazás

További képek

Friss topikok

2009.10.01. 18:14 Szpariblog

Kidőlt kapu a Cordial Kupán

A szervezők ígéretükhöz híven kivizsgálják, ki a felelős az U11-es csapatunk mérkőzésén kidőlt kapu nem megfelelő rögzítésért.

A hétvégi Cordial Kupa harmadik csoportmérkőzésén, az utolsó előtti percben csapatunk kapuját az erős széltől leszakadó ladbafogó háló kidöntötte. Baleset szerencsére nem történt, ám az eset akár komolyabb sérüléssel is végződhetett volna. A játékvezető azonnal lefújta a mérkőzést, és a szervezők elrendelték az összes kapu rögzítésének vizsgálatát. A négy pályán álló nyolc kapuból balszerencsénkre csak az az egy nem volt rögzítve, melyet akkor kapusunk, Orczy Kristóf védett.

A napokban az általunk készített fotókat bizonyítékként felhasználva, a torna szervezői az eseménynek otthont adó létesítmény vezetőjétől kérte az eset kivizsgálását. Bár a helyszínen a kellő határozottság hiányzott a szervezőkből, mindenképpen megnyugtató, hogy utólag lépéseket tesznek annak érdekében, hogy hasonlóan veszélyes helyzet többé ne forduljon elő.

A tornán részt vevő 32 csapat edzőinek és vezetőinek is minden bizonnyal tanulsággal szolgált az eset, így a jövőben mindenki még fokozottabb figyelmet fordít a pályák, tornák, mérkőzések biztonságára.

Szólj hozzá!

Címkék: torna ez történt tabáni spartacus


A bejegyzés trackback címe:

https://tabanispartacus.blog.hu/api/trackback/id/tr311421180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása