HTML

A Tabáni Spartacus szurkolói blogja

Eredmények, képek, videók, sztorik a Tabáni Spartacus Labdarúgó Utánpótlás Szakosztály korosztályos csapatainak életéből.

Pályáról pályára

Szavazás

További képek

Friss topikok

2009.10.03. 10:49 Roland papa

Kipróbáltuk - Fifa 10

Rolanddal (U11) mindketten nagyon vártuk a FIFA 10 megjelenését, kiváncsian arra, hogy ádáz meccseink kedvenc csapatainkkal (Barca és Liverpool) hogyan változnak majd grafikában, irányításban, a választható taktikákban, és - persze mivel korábban magunkat is megkreáltuk a 09-ben, szuper képességekkel - a játékosok tulajdonságaiban. 

Az új focis játékról, melyet PS2-n használunk, Roland mondja el a véleményét.

Nekünk az angol nyelvű változattal sikerült játszanunk, így a Hajdú B. - Faragó páros közvetítését nem hallhattuk. :( Első ránézésre a főmenü nem változott sokat. A játékmódok között viszont találtunk két újdonságot, amiből a Szezon móddal játszottunk. Itt a bajnokság mellett indulhat a csapatunk nemzetközi kupákban is.

A játék grafikája a 09-hez képest kicsit változott. A játékosok szinte ugyanúgy néznek ki, mint az előző játékban, de például az eredményjelző szebb lett, a pálya képét és a játékosokat kicsiben a képernyő alján 3d-ben látjuk, a focisták neve is megjelenhet - ha úgy állítjuk be.

Az irányítás kontroljai maradtak a régiek, viszont a játékosok az eddigi nyolc irány helyett 360°-ban mozognak, és cseleznek. A passzolás pontosabb, és úgy vettem észre, hogy a játékosok jobban fejelnek. Saját meccsünk közben a forduló többi eredményei néha megjelennek egy ablakban. (Amikor Apa ezt figyelte, kapott is egy gólt.)

Vannak új edzőpályák, a begyakorolt kombinációkat (szabadrúgás) a meccsen is lehet használni.

Nekem még újdonság az is, hogy a játék megmutatja az ellenfél taktikáját a meccs előtt.

Persze újak a zenék, bár azt nem annyira figyeltük, pontosan milyen számok szólnak, de a 09-ben már az összeset ismertük.

Ezen kívül rengeteg újdonság van a FIFA 10-ben, amiket még nem sikerült kitapasztalnunk, hogyha utána akartok olvasni, én itt nézelődök: http://fifa.easports.com/huHU/home.action

Hajrá Liverpool! :) Hajrá Tabán!

utóirat: úgy néz ki, xboxon, pc-n és ps3-on még klasszabb a grafika, itt egy videó, amin látszik:

 

Szólj hozzá!

Címkék: játék foci szabadidő ajánlat


A bejegyzés trackback címe:

https://tabanispartacus.blog.hu/api/trackback/id/tr831424312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása