HTML

A Tabáni Spartacus szurkolói blogja

Eredmények, képek, videók, sztorik a Tabáni Spartacus Labdarúgó Utánpótlás Szakosztály korosztályos csapatainak életéből.

Pályáról pályára

Szavazás

További képek

Friss topikok

2009.10.01. 14:39 Roland papa

Minden kezdet nehéz...

...indítja 'Gergő bá' csapata első őszi mérkőzésének jegyzőkönyvét.

A csapatoknak, edzőknek, de még a szülőknek/szurkolóknak is bele kell rázódnunk az új szezonba, úgyhogy a sokadik kezdet talán senkinek sem könnyű.

A Tabáni Szpari szurkolói blogja viszont könnyen elindult, már olvashatjátok a legfrissebb híreket, eredményeket, illetve egyre több, és aktuális információt, sőt, képeket, videókat, sztorikat találtok meg a bejegyzések között.

Srácok! Szülők! Tetszett egy gól? Van egy vicces emléketek a meccsről? Gratulálnátok egy nagy győzelemhez? Kijavítanátok, ha a szerző tévedett? Szóljatok hozzá a cikkekhez, küldjetek még több képet, videót, hiszen ezen a helyen minden A Csapatról szól!

Hajrá Tabán!

 

Szólj hozzá!

Címkék: első bejegyzés tabáni spartacus


A bejegyzés trackback címe:

https://tabanispartacus.blog.hu/api/trackback/id/tr691420630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása